Sport

reageer als eerstza 13 okt 2018

Koude douche voor Oranje Wit en VVGZ

DORDRECHT- Op de warmste oktoberdag ooit kregen Oranje Wit en VVGZ zaterdag in 1C een koude douche te verwerken. Beide clubs liepen tegen verliesbeurten aan. Oranje Wit verloor op eigen veld met 0-3 van Almkerk. Bij rust keken de Dordtenaren reeds tegen een 0-2 achterstand aan.
VVGZ moest op eigen Zwijndrechtse bodem toezien hoe Sliedrecht met 0-4 de volle winst pakte.Met twee treffers was Dennis Verhoef de plaaggeest voor VVGZ namens de gasten uit Sliedrecht. Heerjansdam kwam vandaag niet in actie wegens familieomstandigheden bij opponent GJS.
In 2F slaagde Pelikaan er in om Woudrichem klop te geven: 2-0. Voor de Bakesteinbewoners waren deze middag de Raad en de Vey de schutters. Papendrecht zag het thuistreffen met NOAD’32 zonder winnaar eindigen in 1-1. Drechtstreek, op verplaatsing bij Wilhelmina’26 ging met 6-0 fors onderuit. EBOH kende een donkere dag want aan de Sxhenkledijk werd met 0-5 verloren van Roda Boys. Thomas Keuters miste in deze wedstrijd nog een penalty, terwijl doelman Kouwenhoven van EBOH een elfmetertrap stopte.

Geef een reactie