DORDRECHT – Na vier duels op rij met evenzoveel nederlagen wil FC Dordrecht vrijdag het kalenderjaar 2017 positief afsluiten. Dit moet gebeuren aan de ‘eigen’ Krommedijk in het thuisduel tegen Jong PSV. De Dordtenaren, nummer vijftien van de Jupiler League, treffen in het beloftenteam van PSV een tegenstander die acht plaatsen hoger in het klassement staat.

Jong PSV wordt getraind door Dennis Haar; de zoon van oud profspeler Martin Haar. Haar deed ervaring op in het trainersvak bij het Alkmaarse AZ waar hij zowel als jeugd- maar ook als assistent-trainer werkzaam was. Bij Jong PSV startte Haar in de zomer van dit jaar zijn loopbaan als hoofdcoach in het betaalde voetbal.
Welke spelers keuzeheer Haar vanuit Eindhoven meebrengt naar de Krommedijk is nog niet bekend. We moeten zeker niet al te vreemd opkijken als binnen de selectie van de club uit de Lichtstad zomaar de namen van doelman Eloy Room, Marcel Ritzmaier, Albert Gudmundsson, Pablo Rosario, Adam Maher en Sam Lammers op het wedstrijdformulier staan ingevuld.
De laatste wedstrijd van FC Dordrecht dit jaar staat onder leiding van de jeugdige scheidsrechter Teuben. De aftrap in het Riwal Hoogwerkers Stadion aan de Korommedijk is om 20.00 uur.