DORDRECHT – De Lions speelden zaterdagavond tegen Gijs HEPRO Groningen. Het spel in de eerste 20 minuten leverde twee goals op en werd afgesloten met een stand van 1-1.
In de 2e periode was het geluk meer aan de kant van Gijs en werden twee kleine kansen omgezet in twee doelpunten voor de bezoekers. Pas in de laatste periode konden de Lions iets terug doen en was het binnen een minuut raak door Valentijn Scheffe op assist van Ronan Hendriks. Hierop volgden 19 spannende minuten voor de 370 toeschouwers met kansen aan beide zijden. De Lions scoorden niet meer en zodoende kwam een einduitslag van 2-3 op het scorebord. De volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 26 november tegen de Tilburg Trappers.