ZWIJNDRECHT – VVGZ heeft haar jeugdleden de laatste weken gelukkig langer dan normaal trainingen kunnen aanbieden. Voor de pupillen van de Zwijndrechtse voetbalvereniging is er ook in de zomervakantie een aantal activiteiten ingepland, dat ook voor niet-leden toegankelijk zijn. (Archieffoto: Thymen Stolk)

Op de woensdagen 22 juli, 5 augustus en 19 augustus zijn alle pupillen (JO13 tot en met JO7) van 14.30 tot 16.30 uur van harte welkom op het Noordpark voor de woensdagmiddagtrainingen. Deze trainingen bestaan uit partijvormen en diverse spelletjes. Water en fruit zal voldoende aanwezig zijn. Niet alleen leden zijn welkom bij de woensdagmiddagtrainingen. De leden mogen vriendjes en vriendinnetjes mee laten doen. Ben je geen lid en wil je toch meedoen? Stuur een mail naar jeugd@vvgz.nl.

Kick-off
Op vrijdag 28 augustus is de jaarlijkse Kick-off gepland voor de jeugd. Voor zowel junioren als pupillen zal er dan weer een leuk programma worden afgewerkt vanaf 14.30 uur. Meer informatie volgt via de website (www.vvgz.nl) en het Facebook-account van VVGZ.