DORDRECHT – MNC Dordrecht DG2 is zaterdag 11 maart kampioen geworden van de 2e klasse D. Vorig weekend werd door een ruime overwinning op de laatst overgebleven concurrent, ZPB Barendrecht, een voorschot genomen op de titel. Tegen PCG/de Linge kon het kampioenschap definitief worden veiliggesteld. Met een 12-3 overwinning is dit ruimschoots gelukt.
Voor de kinderen uit DG2 is dit seizoen het eerste volledige seizoen, na meerdere door het coronavirus onderbroken seizoenen. Bij het team stond naast de sportieve prestatie de teambuilding en gezelligheid voorop. De mix van sportief en gezellig was de basis voor het succes.
Na de wedstrijd is het team gehuldigd in het zwembad, en werd er feest gevierd in de kantine. Aansluitend waren de kinderen als VIPS te gast bij de wedstrijd van MNC Dordrecht Heren 1 tegen SVH. Doordat de heren wonnen, en nu bovenaan staan in de 1e divisie, was het feest compleet.
De spelers en speelsters van DG2 waren, Vasco Berwers, Nienke Ceelie, Amalia Gajadhar, Robin Kleiberg, Mats Koekoek, Abel Speksnijder, Puck van der Giessen, Jens Bulten en Wicel Swahili Tavares. Coaches waren Barkin Kleiberg en Huib Ceelie.