Sport

reageer als eerstzo 14 okt 2018

Monsterzege voor Dubbeldam: 20-0

DORDRECHT-Een memorabele uitslag zondagmiddag voor derde klasser Dubbeldam.Bij het thuisduel tegen rode lantaarndrager Blankenburg vielen de doelpunten als rijpe appels uit de boom. Met een monsterscore van maar liefst 20-0 werd er gewonnen. Bij rust had de equipe van trainer Richard Smaal reeds een 10-0 voorsprong op de arme tegenstander die niets in te brengen had aan de Dordtse Schenkeldijk. De eindstand had nog veel hoger kunnen zijn, want thuisclub Dubbeldam verzuimde nog vele goede doelkansen in treffers te verzilveren en spaarde zo de tegenstander nog enigszins. De Dubbeldamse doelpuntenproductie kwam op naam van Dennis Geschiere 9x en Jerry van Ingen 8x. Kevin Bosman, Stan van Pelt en Jordy Wouters waren 1x trefzeker voor de koploper.RCD kwam uit bij Besiktas met 2-3 maar net met de hakken over de sloot.

SC Emma,klassementsleider in de vierde klasse B speelde met 3-3 gelijk bij nummer twee en directe achtervolger BSC.GSCODS klopte in deze klasse Sprundel nipt met 1-0.SC Emma deelt de koppositie met DSE, maar staat als hoogste genoteerd wegens het betere doelsaldo.
In 5B mochten de amateurs van FC Dordrecht een 1-4 overwinning bij Neerlandia’31 mee terug naar de Merwestad nemen.SSW versloeg aan de Zeehavenlaan TVC met 4-2.

Geef een reactie