DORDRECHT-Het oefenduel dat FC Dordrecht zaterdagmiddag speelde in en tegen Katwijk heeft het einde niet gehaald. Een kleine tien minuten voor tijd zorgden ongeregeldheden tussen supporters van beide clubs buiten het veld er voor dat er niet meer verder gespeeld kon worden. Diverse politie-eenheden werden vervolgens naar sportpark De Krom afgestuurd. Vijf personen raakten gewond; terwijl de politie één arrestatie verrichtte.Op dat moment keek FC Dordrecht tegen een 1-0 achterstand aan.
Kort na rust kreeg thuisclub Katwijk, regerend kampioen van de tweede divisie een penalty. Aanvoerder Susan faalde niet vanaf elf meter en tekende voor de 1-0. Jeremy Cijntje van FC Dordrecht viel in deze wedstrijd geblesseerd uit. Het was voor de Krommedijkclub het eerste verlies in de oefencampagne voor het komende eerste divisie seizoen.
Volgende week zaterdag speelt FC Dordrecht in eigen stad een oefenduel bij en tegen stadsgenoot Oranje Wit.