Sport

reageer als eerstzo 13 mei 2018

Off day Dubbeldam; Dordtse stadsderby onbeslist

DORDRECHT-In de top drie van 3D kreeg Dubbeldam zondagmiddag een flinke tik op de neus. Virtus was met 7-1 te sterk voor de Dordtenaren die duidelijk een off day kenden in Zevenbergen tegen de feller acterende Brabanders.Jurgen Abrahamse kreeg in deze wedstrijd een rode kaart.Het Dubbeldamse doelpunt kwam uit een treffer in eigen doel van Virtus.Thomas van Santbergen was de grote plaag voor Dubbeldam;hij scoorde maar liefst vijf goals.In de stand op de ranglijst nam Virtus de tweede positie over van de Dordtenaren.Meeuwenplaat dat vandaag niet in actie kwam blijft koploper en titelkandidaat. RCD had ook een slechte dag en ging met 4-1 onderuit bij Pretoria.
In 4C kende de Dordtse stadsderby tussen OMC en SC Emma geen winnaar. Aan de Visserstuin eindige het duel onbeslist in 1-1.Amoah opende de score voor OMC maar van Pelt zette vervolgens zijn naam onder de gelijkmaker. OMC blijft hekkensluiter en moet toch gaan vrezen voor afzink. SC Emma is ook nog niet zeker van handhaving.
De vijfde klasse B had ook een Dordtse stadsderby op het menu. Op sportcomplex Stadspolders was GSCODS met 4-1 te sterk voor de tegenstander uit de Zeehavenlaan.Telli en Kumas scorden beiden 2x voor de thuisclub. Het ongeslagen RSV pakte de titel. GSCODS is de nummer drie in het klassement en houdt zixht op de nacompetitie.

Geef een reactie