DORDRECHT-Papendrecht behaalde zaterdagmiddag in 2F een 1-2 uitoverwinning bij Wilhelmnina’26. Op een slechte grasmat in Wijk en Aalburg brak Jay Luciano namens de Papendrechters de ban met de 0-1. Thuisclub Wilhelmina’27 kwam met de 1-1 terug in de wedstrijd maar direct erna werd het 1-2 door Djerrel Saffignani.
Pelikaan, spelend met de nodige invallers was door goals van Karsten Grob en Ruben de Raad met 2-1 te sterk voor Altena.
Het Dordtse EBOH kende een off day en zag het thuistreffen tegen Heukelum in een 1-2 nederlaag eindigen. Na enkele dotten van kansen te hebben gemist en Jordi Fok zelfs een strafschop niet wist te verzilveren scoorde Regga Regales dan eindelijk de 1-0. Vervolgens was het Jeffrey Manzanares die in blessuretijd in eigen doel schoot en Tim Schwebke voor Heukelum nog de winnende 1-2 kon laten aantekenen. Een middag om snel te vergeten voor de Schenkeldijkers.
Nivo Sparta gaat aan de leiding gevolgd door Papendrecht en Pelikaan als tweedec en derde. EBOH staat zesde en Drechtstreek is de nummer tien.
In de 4e klasse G maakten ZBC’97 (3-1 winst op SCO’63) en GSCODS (1-4 winst bij NBSVV) geen misstappen.