Sport

reageer als eerstzo 10 nov 2019

Ontdek ‘de coolste sport van Nederland’

DORDRECHT – IJshockeyclub Dordrecht Lions organiseert op zaterdag 16 november van 14.15 tot 16.15 uur een open dag voor kinderen van 4 tot 10 jaar in de Dordtse Sportboulevard. Ze kunnen meespelen, de toppers van de club ontmoeten en ‘de coolste sport van Nederland’ ervaren tijdens een training van de ijshockeyschool.  

Deelnemers aan de open dag krijgen een gratis puck en drie keer gratis trainen, ter waarde van 26,95 euro. Blijf je na de drie keer bij de ijshockeyschool trainen (met strippenkaart), dan ontvang je ook nog eens een gratis ijshockeystick ter waarde van 24,95 euro. Schaatsen, stick, helm en bescherming kunnen bij de club geleend worden.

IJshockeyschool

Wil je alleen maar goed leren schaatsen of zelfs misschien echt gaan ijshockeyen, dan is de ijshockeyschool van de Dordrecht Lions de eerste stap van je carrière. Je kunt natuurlijk niet zomaar ineens goed schaatsen. Er is een aantal basisvaardigheden waar je op de ijshockeyschool naartoe werkt. Elke zaterdag om 16.30 uur wordt er les gegeven aan kinderen van 4 tot 10 jaar door de trainers van de Lions in de Sportboulevard. Je leert in de eerste plaats natuurlijk schaatsen, vallen, opstaan, remmen en bochten maken. Ook leer je hoe je met een stick en een puck om moet gaan. Het ijs is opgedeeld in vier vakken, waar op verschillende niveaus les wordt gegeven. Je krijgt dus op je eigen niveau les.

Voor meer informatie over de ijshockeyschool en om je eventueel vooraf al in te schrijven (niet verplicht, maar wel verstandig): www.ijshockeyschool.nl.

Geef een reactie