DORDRECHT – Dordrecht heeft een groot sportaanbod voor diverse doelgroepen. Maar wat moet je kiezen? Om kinderen van 4 tot en met 8 jaar bij die keuze te helpen is er op vrijdag 25 maart het Dordtse Sportfestijn. Kinderen en hun ouders kunnen tussen 12.00 en 15.00 uur in de Sportboulevard vrijblijvend en op een leuke manier kennismaken met diverse sporten die in Dordrecht te beoefenen zijn.

De Sportboulevard wordt voor het sportfestijn omgetoverd tot een festivalterrein, waarop veel valt te beleven en bewegen. Sportactiviteiten worden afgewisseld met spetterende demonstraties en entertainment. Zo kunnen de bezoekers op verschillende manieren kennismaken met honkbal, rugby, tennis, hockey, gymnastiek en nog veel meer. Dit alles onder professionele begeleiding van Dordtse sportverenigingen. Ook is er gelegenheid om iets te eten en drinken. In het kader van Doe ff Gezond krijgen de kinderen een gezond tussendoortje. Per kind moet één ouder/begeleider meedoen. De deelnemersbijdrage is 2 euro per duo (ouder-kind). Luuk de Leeuw zal aanwezig zijn om samen met de kinderen te sporten en op de foto te gaan. Naast de vele zaal- en veldsporten kan er ook een extra keuze gemaakt worden om deel te nemen aan zwemsporten en ijssporten; ijshockey, kunstrijden, waterpolo en leszwemmen.

Ga voor meer informatie over en aanmelding voor het Dordtse Sportfestijn naar www.dordtsport.nl/activiteiten/dordtse-sportfestijn-2016. Het Sportfestijn wordt georganiseerd door Sportbedrijf Dordrecht in samenwerking met lokale verenigingen en Sportboulevard Dordrecht.