Sport

reageer als eerstvr 13 apr 2018

Ook Cambuur Leeuwarden te sterk voor FC Dordrecht

DORDRECHT-FC Dordrecht heeft ook het thuisduel tegen Cambuur Leeuwarden niet in een overwinning weten om te zetten. De Dordtenaren gingen vrijdagavond aan de Krommedijk met 0-3 onderuit.De gasten uit Friesland waren scherper, feller en effectiever.
Binnen een kwartier in de eerste helft schoot Cambuur speler Crowley de bal heerlijk over FC Dordrecht doelman Janssen in de touwen: 0-1.FC Dordrecht creëerde na die achterstand een aantal doelkansen voor onder meer Denis Mahmudov maar deze acties sneden echter geen hout.
Kort na rust waren Mahmudov en Breedijk in scoringsposities maar het Dordtse duo verzaakte de trekker over te halen. Voor FC Dordrecht was het vervolgens een zure constatering om toe te moeten kijken hoe Cambuur wel wist toe te slaan. Wie anders dan goaltjesdief Martijn Barto was twee keer trefzeker en gooide namens de Friezen het duel definitief in het slot. Ondanks de 0-3 nederlaag van vandaag blijft de formatie van trainer Gérard de Nooijer op de twaalfde positie van de Jupier League. Volgend week ghaat FC Dordrecht op bezoek bij Jong PSV.

Geef een reactie