Sport

reageer als eerstvr 14 sep 2018

Ook FC Twente langs FC Dordrecht

DORDRECHT-Ook op de vijfde speelronde van de Keuken Kampioen Divisie is het FC Dordrecht niet gelukt de eerste zegepraal te veroveren. De Dordtenaren verloren vrijdagavond aan de eigen Krommedijk het thuisduel tegen FC twente met 0-2.
In deel een van het duel kwamen de Tukkers, gesteund door ruim vierhonder supporters na twintig minuten spelen reeds op een 0-1 voorspromg na doeltreffend afronden van Peet Beijens.Tien minuten voor rust was het 0-2 door een eigen doelpunt van Antonio Stankov. Stankov werd hierdoor de pechvogel van de avond want een week eerder met Telstar als opponent werkte de aanvoerder van FC Dordrecht de bal eveneens in eigen touwen.
In het tweede bedrijf kwamen de Schapenkoppen wat beter in hun spel maar kenden daarbij de teleurstelling dat een treffer van Marko Maletic wegens buitenspel werd afgekeurd door arbiter van dienst Gerrets.
Na vijf speelronden heeft de Krommedijkformatie slechts één enkel punt en blijft eveneens op de negentiende en voorlaatste plaats van de ranglijst staan. Komende week speelt FC Dordrecht in het Limburgse Maastricht de uitontmoeting bij MVV.

Geef een reactie