DORDRECHT-Ook in Maastricht is het FC Dordrecht niet gelukt de eerste seizoenszege te veroveren. MVV versloeg vrijdagavond de equipe van trainer Gérard de Nooijer met 2-1.
Na een eerste helft in stadion De Geusselt die zonder doelpunten verliep kreeg FC Dordrecht in de tweede helft goede scoringskansen. Zo waren Timmermans en Cijntje dichtbij een treffer. Ook nu faalde echter de afronding.
Het missen van deze kansen kwam de Krommedijkploeg vervolgens duur te staan want thuisclub MVV kreeg een kwartier voor tijd vanaf de penaltystip de kans de score te openen na een overtreding van Maarten Peijnenburg.Joeri Schroijen vuurde raak en gaf doelman Bryan Janssen met de 1-0 het nakijken. Vervolgens kreeg Montsma namens de Schapenkoppen de kans op de gelijkmaker echter stond zijn vizier niet op scherp.
Drie minuten voor tijd was het wederom prijs voor de Limburgers en was Tuur Houben de gevierde man met de 2-0. In de extra tijd werd het nog even spannend in het Limburgse land nadat Haydary de Dordtse aansluitingstreffer liet aantekenen. Helaas bleef het in de resterende miniuten bij dit enige wapenfeit. Door de nederlaag en de puntendeling van FC Eindhoven is FC Dordrecht nu de hekkensluiter van de Keuken Kampioen Divisie. Komende dinsdag speelt FC Dordrecht de KNVB bekerwedstrijd uit bij Almere City FC drie dagen later gevolgd door de Rijnmondderby bij Sparta Rotterdam.