DORDRECHT – Bij (gravel) tennisvereniging D.L.T.C. Dash’35 wordt op zaterdagmiddag 1 april van 12.00 tot 15.00 uur een open dag georganiseerd. Iedereen die interesse heeft in tennis kan kennis komen maken met de club. Proef de sfeer, kijk rond en stel gerust vragen aan diverse vrijwilligers die op de middag aanwezig zijn.

Wie het leuk vindt, kan ook een balletje slaan. Trek sportieve kleding aan en sportschoenen. Rackets en ballen zijn aanwezig. Daarnaast laat een groep jeugdleden zien hoe een training verloopt en worden er diverse wedstrijdjes gespeeld.

Dash’35 heeft groen tennispark met tien gravelbanen, verschillende gezellige terrassen en sinds afgelopen winter een vernieuwd clubhuis. Het ledenbestand bestaat uit een mix van jeugd en volwassenen, inclusief rolstoeltennissers, die op alle niveaus tennissen.

Gedurende het jaar worden diverse clubactiviteiten georganiseerd voor leden, doet de club mee met ruim vijftig teams aan de KNLTB voor- en najaarscompetitie en worden er diverse KNLTB toernooien georganiseerd:
– Dash’35 Open jeugdtoernooi van 3 tot en met 9 juli
– Dash’35 Tennis Tuning 45+ en 65+ Open Toernooi van 17 tot en met 23 juli (voorheen ook wel bekend als het Mimi de Bot toernooi)
– Dash’35 Installatietechniek Bert van Es Open Toernooi van 7 tot en met 13 augustus
– Dash’35 Timo’s Tennis Tuning NRT** van 7 tot en met 13 augustus (nationaal ranglijst toernooi)

Dash’35 is gevestigd aan de Monarda 1A in Dordrecht.