Sport

reageer als eerstzo 24 mrt 2019

Open dag tennisvereniging C.C.

DORDRECHT – In Nederland gaan meer dan één miljoen mensen jaarlijks de tennisbaan op en daarmee is tennis de tweede sport van het land. Of je nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of wilt starten: tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus, een echte ‘lifetime-sport’. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. Lekker sporten in de buitenlucht. Tennis is ook één van de weinige sporten die zeer geschikt zijn om ook als ouder samen met je kind(eren) te spelen. Maar tennis wordt nóg leuker als je het met elkaar deelt. Daarom organiseert tennisvereniging C.C. op zaterdag 30 maart een open dag op ons prachtige groene park aan de Schenkeldijk.

Het thema van de dag is ‘Tennis. Love the game’. De perfecte gelegenheid voor leden om hun liefde voor de sport te delen met al hun vrienden, familie, collega’s en kennissen. En voor niet-leden is het een laagdrempelige en gezellige manier om kennis te maken met tennis en uiteraard met C.C.. Van 11.00 tot 14.00 uur is iedereen van harte welkom om op het tennispark aan de Schenkeldijk 13 samen een balletje te komen slaan. Deelname is gratis, bezoekers hoeven alleen maar je sportschoenen aan te trekken. De club zorgt voor rackets en ballen. C.C. is de grootste tennisclub van Dordrecht met vier gravel- én zeven smashcourtbanen, heeft ruim zevenhonderd leden en een geheel opgeknapt clubhuis.

Maak kennis met tennis

Tussen 11.00 en 14.00 uur kan iedereen een (proef) balletje slaan met één van de vijf trainers van tennisschool Maximus of zich inschrijven voor ‘Maak kennis met tennis (vijf tennislessen voor 30 euro). Voor wie zich op de open dag aanmeldt als lid, zijn deze vijf lessen zelfs gratis! Vanaf 16.00 uur vindt een openingstoernooi plaats, waarvoor ook niet-leden zich kunnen inschrijven.

Ga naar www.tennisverenigingcc.nl voor meer informatie over de open dag en de vereniging.

Geef een reactie