Sport

reageer als eerstza 9 dec 2017

Opnieuw nederlaag Oranje Wit; zeges voor GSCODS en Dubbeldam

DORDRECHT-De winterse perikelen hebben zaterdag voor veel afgelastingen gezorgd in het amateurvoetbal. In de eerste klasse B kwam slechts Oranje Wit in actie. De Dordtenaren gingen op bezoek bij Steeds Hoger Oud-Beijerland (SHO) met 2-0 onderuit.
Pelikaan behaalde een 1-1 puntendeling in 2F op verplaatsing bij Almkerk.Wieldrecht dat in 3B zijn uitwedstrijd bij NOAD’67 wel zag doorgaan keek na negentig minuten spelen in Sint Philipsland echter wel tegen een 2-0 verliesbeurt aan en keerde puntloos terug naar de Smitsweg.
Alle lokale vertegenwoordigers in de derde klasse C konden door hun op de rol staande duels een streep zetten. De beide Dordtse vertegenwoordigers in 4C kwamen wel aan spelen toe. Zo boekte GSCODS een ruime 0-6 op FC Bergen. Op het kunstgras aan de Schenkeldijk vloerde thuisclub Dubbeldam het Brabantse DOSKO met 4-1. In de eerste helft zorgde Daniel Bouter met twee treffers voor de 2-0 ruststand, maar diezelfde Bouter miste daarentegen bij een 1-0 tussenstand nog wel een strafschop.In deel twee waren Raffalinho Karg en Selcuk Deger de doelpuntenmakers voor de mannen van trainer Paul van Oosten.

Geef een reactie