DORDRECHT-In de zaterdagklasse 1C beleefde Oranje Wit een prima middag op bezoek bij GRC. De Dordtenaren wonnen met 1-2.
Al in de zesde minuut opende thuisclub GRC de score. Rik Kramer maakte op het halve uur spoelen de 1-1. Gijs Kila mocht kort voor rust na een splijtende pass van Thomas Boudesteijn de 1-2 laten in de boeken laten noteren. De driepunter ging door deze beslissende treffer mee naar Dordrecht.
Ook de volle winst voor Heerjansdam. In en tegen Sliedrecht werd het 0-1.Lange tijd leek het er op dat beide partijen genoegen zouden gaan nemen met een 0-0 puntendeling.Twee minuten voor het laatste fluitsignaal echter was het toch raak voor Heerjansdam. Mike Sloof was de man in het middelpunt van de vreugde want hij tekende voor de 0-1 van de Dammers.
Het duel tussen Papendrecht en Nivo Sparta eindigde onbeslist in 2-2.Een weergaloze beweging van Justin /Beemsterboer zette de 1-0 voor Papendrecht op het scorebord. Helaas verzuimde Jay Luciano kort hierop de 2-0 te maken. Hiervan maakte Nivo Sparta dankbaar gebruik en kon vervolgens op 1-1 komen. Na rust was het weer raak voor de Papendrechtse gastheren en kopte captain Nick Kamerling de 2-1 binnen. Bij het scheiden van de markt kwam Nivo Sparta alsnog op gelijke hoogte.
Kloetinge blijft koploper. 9-Heerjansdam, 11-Papendrecht, 13-Oranje Wit. Komende zaterdag staat in Dordrecht de streekderby tussen Oranje Wit en Papendrecht op de rol.