DORDRECHT-Sportcomplex Slobbengors in Papendrecht was zaterdagmiddag het decor van de topper in 2F tusen thuisploeg Papendrecht en Pelikaan. Ver in de blessuretijd van de eerste helft sloeg Pelikaan toe met de 0-1. Namens Papendrecht trok Jay Luciano in de tweede helft de stand gelijk.Vervolgens was het Stephan Bravenboer die de Papendrechters met de 2-1 de overwinning schonk.
EBOH liet op verplaatsing bij NOAD’32 punten liggen. Het duel eindigde zonder winnaar in 2-2. De Schenkeldijkers startten goed en kwamen door twee goals van Joël Ricardo Cruz da Cunha binnen een kwartier op een 0-2 voorsprong. Soufiane Bakkeli zorgde echter met zijn twee treffers dat EBOH genoegen moest nemen met een remise.
Stand:
1-Nivo Sparta 18-32
2-Papendrecht 16-31
3-Pelikaan 16-29
6-EBOH 16-27
10-Drechtstreek 15-17
In de vierde klaasse G sloot ZBC’97 het uittreffen tegen Zinkswegse Boys met een 2-3 zege af. GSCODS verloor op eigen veld met 2-4 van Hekelingen.