DORDRECHT-Het is Pelikaan in 2F zaterdag niet gelukt Roda Boys te kloppen. In Zwijndrecht eindige het duel in de bovenste regionen van de afdeling onbeslist in 2-2. Valeri da Silva was de man die Pelikaan op 1-0 zette maar de gasten uit de Bommelerwaard kwam middels een goed ingeschoten strafschop terug in de wedstrijd.
Na de theepauze lukte het Roday Boys om op 1-2 te komen maar tien minuten voor tijd trok Pelikaan door een knappe kopbal van Anouar Said de stand met 2-2 in evenwicht. Vervolgens ging Pelikaan nog voor de winst echter die derde treffer kwam er niet.
Drechtstreek pakte een nipte 1-2 uitwinst bij hekkensluiter SVW. Het duel tussen Papendrecht en Heukelum kende acht treffers eerlijk verdeeld tussen de beide teams: 4-4. Bij rust kende Papendrecht nog een 3-2 voorsprong.