Sport

reageer als eerstzo 2 jun 2019

Play offs ten einde voor Dubbeldam; SC Emma door naar volgende ronde

DORDRECHT-Het doek is gevallen voor Dubbeldam (hoofdfoto) in de play offs voor een toegangsbewijs naar de tweede klasse. Zondag verloor de derde klasser aan de Schenkeldijk met 1-2 van DIOS.
Dubbeldam startte voortvarend onder de warme omstandigheden en creëerde direct wat kansen die echter niet verzilverd werden in treffers.Zuur was het dan ook voor de Dordtse thuisploeg dat DIOS uit een snelle counter wel doeltreffend was: 0-1.
Vlak voor de welkome theeonderbreking maakte Dennis Geschiere de gelijkmaker nadat hij binnen de beruchte lijnen ten val was gebracht. Dubbeldam putte kracht uit de gelijkmaker en bleef vervolgens op jacht naar een tweede treffer. Even dacht Rick de Graaf al koppend Dubbeldam op voorsprong te brengen, maar zijn goal werd afgekeurd vanwege buitenspel, hoewel daar aan Dubbeldamse kant daar wel anders over gedacht werd.
Even later werd er ook een streep gehaald door een doelpunt van Sven den Engelsen. Deze keer wel terecht wegens off side.
Zo kabbelde het duel voort en terwijl een ieder zich reeds had neergelegd bij een verlenging deed DIOS t twee minuten voor tijd weliswaar met een frommeldoelpunt het tij keren: 1-2. Het vermoeide Dubbeldam was geslagen en de 1-2 nederlaag betekende uitschakeling in de play offs en was het einde seizoen.
Vierde klasser SC Emma (bijfoto) is wel door in de nacompetitie na de 3-1 thuiswinst op Blauw Wit’81.Michel van Pelt (2x) en Joey Steenbakker waren trefzeker op het warme gemeentelijke sportpark aan de Reeweg Oost.

Geef een reactie