Sport

reageer als eerstzo 1 apr 2018

RCD laat koploper bibberen

DORDRECHT-Het is derde klasser RCD niet gelukt om koploper Meeuwenplaat een nederlaag toe te brengen. De Dordtenaren verloren zondagmiddag met 1-2. Jeroen Snoek bracht de Dordtse gastheren in de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Kampioenskandidaat Meeuwenplaat was na deze Dordtse openingstreffer “not amused”en gedroeg zich regelmatig vervelend in de richting van de Dordtenaren. Helaas voor de Reeweg Oostclub slaagde Meeuwenplaat er ondanks het missen van een penalty toch in de wedstrijd om te zetten in een 1-2 overwinning.Dubbeldam klopte in deze afdeling Pretoria met 2-0.Jerry van Ingen trof in dit duel twee keer raak.
In 4C pakte SC Emma de volle winst.Aan de Reeweg Oost werd RFC met 1-0 verslagen.Michel van Pelt was de maker van de winnende Dordtse goal en stelde zo de Dordtse driepunter veilig. OMC stond met lege handen en verloor uit bij DIA met 3-1.
Voor de in 5B acterende SSW en GSCODS waren er nederlagen. SSW zag DEVO nipt met 3-4 de overwinning wegkapen. GSCODS ging fors onderuit op bezoek bij RSV:5-1

Geef een reactie