DORDRECHT – Beginnende en gevorderde hardlopers kunnen op zaterdag 8 oktober hun krachten meten door mee te doen met de Run For Hope. En meteen een bijdrage leveren aan het goede doel, want de opbrengst van het hardloopevenement wordt gedoneerd aan De Hoop ggz.

De afstanden die gelopen worden zijn 5 en 10 kilometer en een halve marathon (21,1). Het programma van 8 oktober bestaat uit twee onderdelen: ’s morgens vindt er de Run for Hope Ladiesrun plaats en ’s middags is de Run for Hope er voor iedereen. Beide runs hebben dezelfde afstanden.

Parcours

Alle routes starten en finishen op dorp De Hoop, Provincialeweg 70 in Dordrecht. De routes lopen door de prachtige polders van Dordrecht en de Dordtse Biesbosch.

Goede doel

De renners zetten zich in om een verschil te maken in de levens van de cliënten bij De Hoop. De cliënten worstelen met psychische problemen of verslaving. De sponsorgelden maken bijvoorbeeld werkervaringsplekken mogelijk.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich zowel voor de Run for Hope Ladiesrun als de gemixte Run for Hope inschrijven via de website: www.runforhope.nl.