Sport

reageer als eerstzo 13 jan 2019

Ruime nederlaag FC Dordrecht tegen koploper FC Den Bosch

DORDRECHT-FC Dordrecht is de herstart van de Keuken Kampioen Divisie met een ruime nederlaag begonnen. Zondagmiddag was koploper FC Den Bosch met 2-6 te sterk aan de Krommedijk.
Al in de twaalde minuut keek de ploeg van de nieuwe hoofdtrainer Claudio Braga tegen een 0-1 achterstand aan door goed inkoppen van Leo Väisänen. De snelle tegengoal prikkelde de Dordtenaren en de inzet werd kort voor rust benut door een goede goal van Renny Smith.
In het tweede bedrijf ging het echter totaal mis met de Krommedijkers. Daniel Breedijk scoorde in eigen goal en twee minuten minuten later was Julián Marchioni de man van de 1-3.Deze tik kwam FC Dorderecht niet te boven, sterker nog FC Den BNosch zette aan tot een doelpuntenfestijn. Via Leo Väisänen en Danny Verbeek werd het zelf 1-5. Bitter was de Dordtse pil toen Antonio Stanklov de bal achter zijn eigen doelman werkte en de tussenstand op 1-6 bracht.Jeremy Cijntje maakte nog wel de 2-6 maar de flinke dreun was een feit. Bij FC Dordrecht maakte de Feyenoord huurling Crysencio Summerville twintig minuten voor tijd zijn debuut voor de Krommedijkclub.Voor FC Den Bosch betekende de zege het binnenhalen van de tweede periodetitel. Kmende vrijdag speelt FC Dordrecht, nu de hekkensl0iter van de ranglijst het uitduel bij Jong AZ.

Geef een reactie