DORDRECHT-FC Dordrecht heeft geen potten kunnen breken in het uitduel bij koploper NEC. De Nijmegenaren klopten de Dordtenaren vrijdagavond met 6-0.
Al een minuut na de aftrap was het raak voor de Gelderse ranglijstaanvoerder van de Jupiler League door Larsson die simpel binnen kon tikken.Vervolgens ontspon in het Goffert Stadion een duel met daarin NEC als de net de iets sterkere ploeg.In de laatste tien minuten van de eerste doorgang was het twee keer Langil (waarvan een maal vanaf de penaltystip)die voor NEC die Dordtse defensie te slim af was.
Na rust kende FC Dordrecht vooral de opdracht de schade te beperken maar door doelpunten van Kadioglu, opnieuw Langil vanaf elfmeter en tenslotte Achahbar werd het toch nog een forse 6-0 nederlaag voor de Krommedijkploeg.Ondanks de verliesbeurt in Nijmegen blijft FC Dordrecht op de dertiende positie van de Jupiler League.