Sport

reageer als eerstzo 6 okt 2019

SC Emma buigt achterstand om; klapper van de week voor FC Dordrecht Amateurs

DORDRECHT-In de zondag derde klasse B liet SC Emma zien over een winnaarsmentaliteit te beschikken in het thuisduel tegen Be Ready. Op het herfstachtige gemeentelijke sportpark aan de Reeweg Oost werd een 0-2 achterstand weggepoetst en pakte de Dordtenaren een knappe 4-2 overwinning.Rowdy Nijenhuis, Antonio Manzanares, Maikel Steenbakker en Michel van Pelt deden de Brabantse touwen bollen.
Dubbeldam ging in Breda op bezoek bij Groen Wit. De Brabanders kwamen na een kwartier spelen eigenlijk vanuit het niets met 1-0 aan de leiding. De Schenkeldijkbewoners kenden even later de pech dat een schot van Kjeld Koster de doellat raakte. In deel twee van de wedstrijd werd Dubbeldam sterker maar kon dit niet vertalen in goals. Met nog vijftien minuten te gaan eindigde een van richting veranderd schot van Groen Wit achter de uitblinkende Dubbeldam keeper de Graaf. Dennis Geschiere viel nog uit met een blessure. RCD zag het uittreffen bij Neerlandia’31 afgelast worden.
De klapper van de week viel in 4A bij de krachtmeting tussen Bolnes en FC Dordrecht Amateurs. De Dordtenaren haalden met 4-11 vernietigend uit. In deze afdeling was GSCODS met 2-0 te sterk voor Steeds Hoger.
SSW stelde teleur in 5B. De Zeehavenlaanformatie zag OVV’ 67 een 1-3 overwinning pakken.

Geef een antwoord