Sport

reageer als eerstzo 8 dec 2019

SC Emma laat zich verrassen door hekkensluiter

DORDRECHT-SC Emma kende zondagmiddag een bittere afsluiting van het lopende kalenderjaar in 3B. Op het gemeentelijke sportpark gingen de Dordtenaren verrassend met 2-3 onderuit tegen hekkensluiter UVV’40.
Enes Ak en Michel van Pelt hadden de supporters van de thuisploeg in de eerste doorgang al twee keer laten juichen. Een knappe en rake boogbal van de Brabanders betekende de tegentreffer. Helaas voor de Dordtenaren lukte het van Pelt kort voor rust niet om vanaf de strafschopstip raak te vuren.Daarna lieten de Dordtenaren het afweten wat de rode lantaarndrager uit Ulvenhout de kans gaf SC Emma een poets te bakken en met 2-3 winnend de Merwestad te verlaten.
Buurman RCD trok richting het Brabantse land waar de uitwedstrijd bij Oosterhout wachtte. Helaas kon RCD geen vuist maken en kreeg een 2-0 nederlaag voor de kiezen.
In 4A schoot FC Dordrecht op verplaatsing bij Toofan met scherp en boekte een 3-9 uitzege. Ilhan Solak trof 4x doel. Het duel tussen GSCODS en SVH werd afgelast.
SSW kwam in 5B aan de Zeehavenlaan in actie tegen TPO.De Brabantse opponent liet na negentig minuten voetballen de Dordtse zebra’s met 0-2 verslagen achter.

Geef een reactie