Sport

reageer als eerstzo 17 mrt 2019

SC Emma sterkste in vierde klasse kraker; verlies voor FC Dordrecht Amateurs

DORDRECHT=In de zondag vierde klasse B behaalde SC Emma een puike 3-2 thuisoverwinning in de kraker op DSE.Nauwelijks was er een minuut gespeeld op het gemeentelijke sportpark aan de Reewg Oost of de Brabanders hadden de score reeds geopend. Voor de Dordtenaren was het even slikken om vervolgens de ruggen te rechten.De aanval werd ingezet en beloond via goals van Thomas Vigelius, Rowdy Nijenhuis en Michel van Pelt die later in de wedstrijd met rood vroegtijdig naar de kant moest. Ondanks een tweede Brabantse tegentreffer kwam de Dordtse voorsprong niet meer in gevaar.In en tegen Wernhout behaalde GSCODS eveneens in 4B een 0-1 overwinning.
SC Emma is door de winst weer de echte koploper in 4B en laat het geslagen DSE op de tweede plaats achter zich.GSCODS is de nummer vier.
FC Dordrecht Amateurs stond met lege handen in de uitontmoeting bij PCP. De formatie van trainer Michael Witman ging met 4-2 onderuit. Het duel tussen Advendo en SSW eindigde zonder doelpunten onbeslist in 0-0. In de stand op de ranglijst heeft koploper FC Dordrecht Amateurs nu twee punten voorsprong op DVVC; SSW is vierde.

Geef een reactie