Sport

reageer als eerstzo 20 mei 2018

SC Emma veilig na knappe inhaalrace

DORDRECHT-RCD liep zondagmiddag in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen in de derde klasse D tegen een verliesbeurt aan. Charlois klopte de manschappen van trainer Pippy Pruymboom met 1-3. Dubbeldam kwam niet in actie.
Koploper Meeuwenplaat verloor met 2-3 van runner up Virtus. Met nog een competitieronde voor de boeg is de titelstrijd nog open. Dubbeldam staat derde en maakt geen kans meer op het kampioenschap.
In 4C kende SC Emma een prima dag. Na een 1-3 achterstand vochten de Sportparkbewoners zich indrukwekkend terug en versloegen Boeimeer met 5-3. Shendro Christina(2x), Joey Steenbakker (2x) en Maikel Steenbakker(1x) waren de doelpuntenmakers voor de Dordtenaren. Door de winst is SC Emma veilig en mag zich ook komend seizoen vierde klasser noemen. Hekensluiter OMC verloor met 3-2 van concurrent VCW waardoor het doek in de vierde klasse voor de club die komend seizoen verder gaat als FC Dordrecht Amateurs.
IN 5B was er voor zowel GSCODS als ook SSW de volle buit. GSCODS won het uitduel bij PCP met 2-3, terwijl SSW met 4-1 een maatje te groot was voor Molenschot. GSCODS is verzekerd van play-offs.

Geef een reactie