Sport

reageer als eerstma 16 apr 2018

Sparta huldigt trouwe vrijwilligers en jubilarissen

DORDRECHT – De jaarlijkse ledenvergadering van Gymnastiekvereniging Sparta had ter gelegenheid van het 115-jarig bestaan vooral een feestelijke agenda. Naast het doornemen van de jaarverslagen en een aantal korte vragen van leden, stond de vergadering in het teken van het eren van trouwe vrijwilligers en het huldigen van jubilarissen.

Een groep trouwe leiding en hulpleiding, die naast het verzorgen van lessen van jongs af aan al veel vrijwilligerswerk doet voor de vereniging, ontving samen met penningmeester Carola van de Adel het Sparta-roosje uit handen van de onderscheidingscommissie (zie foto). De hoogste onderscheiding van de avond, de zilveren erespeld, werd uitgereikt aan bestuurslid Elise Swart, voor haar jarenlange inzet als bestuurslid, leiding en lid van diverse andere commissies.

Naast het eren van deze trouwe vrijwilligers mocht Sparta 10 leden huldigen die samen maar liefst bijna 500 jaar lid waren. Larissa de Jongh was 12,5 lid en Judith Isarin en Bas Wesselink vierden hun 40 jarig lidmaatschap. Daarnaast was een viertal leden 50 jaar lid: Emie van Schelt, Lenie Baars, Ineke Vastenhoud, Ineke Herks. Jan Vijgen mocht hier nog 10 jaar bij optellen en ontving een attentie voor zijn 60-jarig lidmaatschap. Tot slot vierden Ab Herks en Lini Streefkerk een lidmaatschap van maar liefst 70 jaar.

Geef een reactie