DORDRECHT – Tennis- en padelvereniging CC biedt deze zomer volleyballers, hockeyers, andere sporters en jeugd die een zomerstop hebben van hun eigen sport de gelegenheid op haar banen in actie te komen. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge. Voor kinderen/jeugd is het de manier om te ontdekken of tennis of padel iets voor hen is.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van twee maanden (juli en augustus), waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen en/of padellen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast is er de gelegenheid tot het volgen van twee tennislessen aan het begin onder begeleiding van een gecertificeerde trainer op zaterdagochtend 3 en 10 juli. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. De kosten zijn 60 euro per personen. Deelnemers tot 25 jaar betalen40 euro, thuiswonende kinderen van CC-leden 20 euro.

Bijna een eeuw

CC is opgericht in 1922 (dus volgend jaar een jubileum!), beschikt over tien tennisbanen en twee padelbanen op het sportpark aan de Schenkeldijk, heeft veel groen rondom de banen, een gezellig terras en clubhuis. Info via secretaris@tennisverenigingcc.nl, op tennisverenigingcc.nl en Facebook (/tennisverenigingccdordrecht).