Sport

reageer als eerstzo 7 okt 2018

Stadsderby prooi voor Dubbeldam

DORDRECHT- Het aansprekende affiche in de derde klasse was zondagmiddag natuurlijk de Dordtse stadsderby tussen RCD en Dubbeldam; de beide ongeslagen koplopers.Dubbeldam, wegens het betere doelsaldo als eerste genoteerd staand sloeg al in de eerste helft door treffers op naam van Jordy Wouters (op assist van Dennis Geschiere) en Rory van der Weijden nadat schot van Dennis Geschiere eerst nog tegen de kruising van RCD uiteen spatte) toe. Na de kantwisseling waren de felicitaties voor Jerry van Ingen (assist Rory van der Weijden) en tenslotte Max Bresser. Met de 0-4 zege op zak handhaafde Dubbeldam de ongeslagen status en is nu de absolute koploper van de afdeling.
In 4B deden de beide Dordtse vertegenwoordigers SC Emma en GSCOD goede zaken. Koploper SC Emma verzaakte niet tegen RSV en boekte een 5-2 zege aan de Reeweg Oost. GSCODS was met 1-2 te sterk voor Gesta. SC Emma blijft de fiere klassementsaanvoerder. GSCODS weet zich negende genoteerd.
FC Dordrecht amateurs zag het thuistreffen met SVC onbeslist eindigen in 2-2. SSW behaalde de volle winst door PCP met 1-2 de baas te zijn.In de stand op de ranglijst neemt FC Dordrecht amateurs de achtste positie in. SSW is elfde.

Geef een reactie