DORDECHT-In poule A van de ijshockey eerste divisie troffen de respectievelijke nummers drie en vier, Dordrecht Lions en Nijmegen Devils elkaar zaterdagavond in de Merwestad. De gasten uit Nijmegen trokken het duel met een 4-7 zege naar zich toe.
Nijmegen Devils kende een sterke start van de wedstrijd en sloot de eerste periode dan ook met een 0-4 voorsprong af. Kort na begin van periode nummer twee werd het zelfs 0-5 waarna de Dordtse ijshockeyarmada opstoomde en door goals van Floris Veenhuizen, Milan Boer en Thierry Hartman terug in de strijd kwam tot 3-5.
In de derde periode was de eerste treffer voor Nijmegen waardoor het 3-6 werd. Thierry Hartmann namens de Lions trof vervolgens doel en was met de 4-6 de marge twee doelpunten.Helaas stokte de doelpuntenproductie van de Dordtse leeuwen hierna. Met de zevende Nijmegense treffer van de avond werd de 4-7 eindscore bepaald. Door de nederlaag staat Dordrecht Lions nu op de vierde positie van de ranglijst die wordt aangevoerd door Eindhoven Kemphanen.