Sport

reageer als eerstdi 9 jan 2018

Trainersnieuws en jubilarissen bij EBOH

DORDRECHT – Op de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van de Dordtse voetbalvereniging EBOH met zanger Danny Ebbers keek voorzitter Hans Schoon met een tevreden blik terug naar 2017. Maar hij richtte zijn blik vooral naar de toekomst.

“We zullen als club scherp moeten blijven. Van de ooit 26 voetbalclubs in Dordrecht zijn er nog maar tien over en ik verwacht dat het einde nog niet in zicht is. We leven in een maatschappij, waarin het individu steeds centraler staat en dat gaat ten koste van de teamsport en ook het aantal vrijwilligers.”, aldus Schoon. “We krijgen er weer twee jeugdelftallen bij en zitten in ieder geval op een sportcomplex dat past in de meerjarenvisie van de gemeente Dordrecht en daar zijn we blij mee. We zijn ook blij met het feit dat René Ebbers en Ries Fok volgend seizoen door gaan als trainers van het eerste elftal.”

Jubilarissen

Deze laatste mededeling werd met een luid applaus begroet. Het duo heeft er in belangrijke mate toe bij gedragen dat EBOH weer verzorgd en aantrekkelijk voetbal speelt en als ‘winterkampioen’ de winterstop is ingegaan. Daarna werden de negen jubilarissen in het zonnetje gezet. In de categorie 25 jaar lid werden Michel Loopik, Stefan Keuter en Remco van Gool gehuldigd. René van Hechten, Erwin van Kooten en vader en zoon Ben en Dennis Vondermans, zijn 40 jaar lid van EBOH. De versierselen voor het 50-jarig lidmaatschap werden uitgereikt aan Aad Blokland en Lex Holster.

 

 

Op de foto: De jubilarissen van EBOH in de bloemetjes. Van links naar rechts voorzitter Hans Schoon, Dennis Vondermans, Erwin van Kooten, René van Hechten, Stefan Keuter, Lex Holster, Michel Loopik, Remco van Gool, Aad Blokland, vice-voorzitter Edwin Korzilius en Ben Vondermans.

Geef een reactie