DORDRECHT – Na dit seizoen neemt voetbalvereniging Dubbeldam afscheid van Marco ten Braak, hoofdtrainer van Zondag 1. Halverwege vorig seizoen is Ten Braak samen met Paul Wols de uitdaging aangegaan om ons vlaggenschip op de zondag voor de tweede klasse te behouden. Dit is gelukt, maar mede door veel blessures staat de ploeg op dit moment onderaan in de competitie. De laatste wedstrijden geven wel hoop op in elk geval een bijzonder spannend einde van deze competitie. Volgend seizoen neemt Brasco Tuvaljevic (hoofdfoto) het stokje over van Ten Braak.

Als jeugdige voetballer heeft Brasco onder meer bij Spartaan ’20 en Feyenoord gespeeld. Als senior heeft hij gevoetbald bij onder meer Barendrecht en Sparta Rotterdam. Hoewel hij pas 41 is, heeft hij ook als trainer zijn sporen al verdiend. Zo heeft hij jeugdteams bij zowel FC Dordrecht als Excelsior Rotterdam onder zijn hoede gehad en is hij als hoofdtrainer actief geweest bij onder meer Gouda en RKAVIC. Paul Wols zal ook volgend jaar weer de tweede man zijn bij Zondag 1 van vv Dubbeldam. We wensen zowel Brasco als Paul veel succes.

Van Oosten blijft

In dit jubileumjaar van de zaterdagafdeling bij v.v. Dubbeldam (25 jaar) heeft trainer Paul van Oosten besloten om ook voor een jubileum te gaan. Hij heeft bijgetekend voor alweer zijn vijfde jaar op rij als hoofdtrainer van de Zaterdag 1. Onder leiding van Van Oosten is Dubbeldam al jaren een sterke middenmoter in vierde klasse. Vooral het laatste jaar ziet dat club dat veel jonge spelers bewust voor de zaterdagafdeling kiezen. Dit is voor Van Oosten een stimulans geweest om zeker nog een jaar aan te blijven als trainer. Hij ziet het als een uitdaging om het beste uit zijn elftal te halen en hij wil zeker de grote groep jonge spelers binnen zijn selectie verder laten groeien.

Paul van Oosten.