DORDRECHT – Tijdens de voorrondes, afgelopen april, heeft OKK Dordrecht zich met drie selectiegroepen weten te plaatsen voor een finaleplek op het Nederlands Kampioenschap Jazzdans, tijdens de DG Finals, in Ahoy Rotterdam op 24 juni. Afgelopen weekend was het dan ook zo ver en vertrokken de selectiegroepen vol enthousiasme en goede moed met de bus naar Ahoy Rotterdam, waar zij hun wedstrijddansen konden laten zien.
Voor een volle tafel met juryleden werden de dansen van alle geplaatste Jazzdance-teams uit heel Nederland beoordeeld op verschillende niveaus, waarbij werd gekeken naar de choreografie, uitvoering, techniek en uitstraling. Hoewel de concurrentie groot was, wisten de selectie groepen C tm 19 jaar en A tm 16 jaar een zilveren medaille in de wacht te slepen en behaald de A 20 jaar e.o. een mooie zesde plaats.

OKK Dordrecht kijkt dan ook terug op een zeer warme, maar vooral ook zeer succesvolle dag. De vereniging is ontzettend trots op alle dansers en leiding die zich een heel jaar hebben ingezet, om deze mooie resultaten te behalen.