DORDRECHT-FC Eindhoven is vrijdagavond vanaf 20.00 uur de tegenstander van FC Dordrecht op de dertigste speeldag van de Keuken Kampioen Divisie. Als zeventiende gerangschikt ontmoeten de Dordtenaren in de Lichtstad de als veertiende geplaatste Brabanders. Het onderlinge verschil tussen beide clubs is veertien punten.
Trainer Claudio Braga kan ook in Eindhoven geen beroep doen op Joel Zwarts. De Feyenoordhuurling kampt met ingescheurde enkelbanden en lijkt voor de rest van het seizoen noodgedwongen aan de kant te staan. Pech ook voor Simon Power die met een blessure vroegtijdig de selectie van Ierland onder 21 moest verlaten in de aanloop naar het EK kwalificatieduel tegen Luxemburg.
Verder werd vanaf de Krommedijk bekend dat captain Antonio Stankov en keeper Bryan Janssen komend seizoen niet meer in het shirt van FC Dordrecht te bewonderen zullen zijn.Hun aflopende contracten worden niet verlengd. Daarnaast zijn de verbintenissen met Terrence Groothusen en Maarten Peijenburg formeel opgezegd. Met Peijnenburg zal nog wel worden gesproken over een eventuele verlenging.
Een oud speler van FC Dordrecht, Ricky van Haaren traint de komende weken mee met de Krommedijkploeg om in eerste instantie zijn conditie op peil te houden. De oud Feyenoorder heeft op dit moment geen club nadat de verbintenis bij zijn laatste werkgever Slovan Bratislava op 1 januari van dit jaar afliep.