Sport

reageer als eerstzo 22 apr 2018

Uitnederlaag en knappe thuiszege The Hawks

DORDRECHT-In de honkbal overgangsklasse ging The Hawks dit weekend de tweekamp aan met Amsterdam Pirates 2. Zaterdag was er de 13-8 winst voor de Amsterdammers nadat de Dordtenaren eerst nog een 0-8 voorsprong kenden.
In wedstrijd twee die zondagmiddag aan de stralende Dordtse Krommedijk werd gespeeld was The Hawks na verlenging de lachende ploeg: 4-3
Nadat de opponent uit de hoofdstad op 1-3 stond zorgde een home run van Wijnand Ruben voor twee Dordtse punten.Met een 3-3 stand na negen gespeelde innings kreeg de wedstrijd een verlenging. In de eerste helft van de tiende slagbeurt scoorden de Amsterdammers niet. The Hawks rook zijn kans in de gelijkmakende slagbeurt. Met een geweldige rake klap goed voor een honkslag was het Eric Offerman die zo Matsu Molendijk van het derde honk over de thuisplaat kreeg. Het beslissende punt voor The Hawks en de meer dan verdiende 4-3 zege waren een feit.Na zes speeldagen neemt The Hawk de elfde positie in op de rangijst van de overgangsklase. Komend weekend staat de tweekamp met Orioles op de rol.

Geef een reactie