Sport

reageer als eerstzo 6 jan 2019

Valse start van 2019 voor Dordrecht Lions

DORDRECHT-Dordrecht Lions kende een valse start van 2019. Zondagmiddag zag de gedeelde koploper van de ijshockey eerste divisie het uitduel bij Hijs Hokij ondanks een 0-3 voorsprong met 7-5 verloren gaan.
Het begon allemaal nog zo mooi voor de Dordtenaren in Den Haag want door drie treffers van Tim Kok werd de eerste periode in een 0-3 voorsprong afgesloten.
In de tweede periode kwam de Haagse opponent terug tot 1-3 maar Falco Veenhuizen tekende vervolgens voor de 1-4. Hierna kantelde de wedstrijd en kwamen de Haagse gastheren terug tot 4-4.Dordrecht Lions antwoordde middels Falco Veenhuizen met de 4-5 maar Hijs Hokij gaf zich niet gewonnen en bracht het duel met 5-5 in evenwicht.
Gesterkt door de inhaalrace lukte het de hofstedelijke gastheren Dordrecht Lions met twee goals definitief op de knieën te krijgen en was de 7-5 zege voor Hijs Hokij een feit. Door het eigen 7-5 verlies en de volle winst van Gijs Groningen op Leeuwarden gaan de Groningers nu alleen aan kop met 33 punten uit 15 gespeelde duels. Dordrecht Lions volgt op de tweede plaats met 3 punten achterstand.

Geef een reactie