DORDRECHT – Nederland is een echt waterland. Kinderen leren op jonge leeftijd zwemmen voor hun eigen veiligheid. Om kinderen zwemvaardig te houden is het van belang dat ze ook na het behalen van hun zwemdiploma blijven zwemmen. Om kinderen op een leuke manier te laten werken aan hun vaardigheden organiseert Optisport Sportboulevard Dordrecht van 22 tot en met 26 oktober de Zwem4daagse. Deze vrijdag is de laatste dag dat je je nog in kunt schrijven.

Tijdens de Zwem4daagse zwem je vier dagen een afstand van 250, 500 of 1.000 meter per dag. Je kunt dagelijks meedoen tijdens de openingstijden van het vrijzwemmen en banenzwemmen. Als beloning voor je prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen zoals een duikclinic. De deelnemers ontvangen aan het einde van de week een goodiebag.

Deelname
Meedoen aan de Zwem4daagse? Schrijf je dan online in voor 19 oktober of ter plekke aan de kassa tijdens de Zwem4daagse. De kosten voor deelname zijn 10 euro in de voorverkoop of ter plekke 12,50. Dit jaar is het mogelijk om de Zwem4daagse te combineren met een week lang vrijzwemmen. Kijk voor meer informatie en de tarieven op onze website: www.optisport.nl/dordrecht.