DORDRECHT-In het zaterdagvoetbal kent de hoogst geplaatste regioclub in 1C, Heerjansdam uitverplichtingen bij Almkerk.Oranje Wit ontvangt SVL terwijl VVGZ op eigen veld met GRC gaat strijden.
In de tweede klasse F wordt aan de Dordtse Schenkeldijk het regioduel tussen EBOH en Papendrecht gespeeld. 3B ziet de nummer twee Wieldrecht op bezoek gaan bij DHV, terwijl nummer drie DFC het aan de eigen Reeweg Oost opneemt tegen WHS.Het in de vierde klasse G acterende GSCODS en ZBC’97 hebben thuisverplichtingen met ZBVH en Simonshaven als tegenstanders.
Bij de zondagteams speelt derde klasser Dubbeldam het uitduel bij sv Charlois. Het dit seizoen zo succesvolle SC Emma gaat als koploper in 4B op bezoek bij Wernhout.GSCODS ontvangt aan de Groene Zoom DSE.
Voor de amateurs van FC Dordrecht wordt het zondag een bijzondere dag.Aan de Krommedijk wordt de eerste competitiewedstrijd op het eigen terrein afgewerkt. Koploper DVVC heeft de eer de eerste tegenstander op het nieuwe onderkomen te zijn.SSW gaat op verplaatinmg bij SVC.
Het programma voor zaterdag 15 en zondag 16 december ziet er als volgt uit:
Zaterdag 15 december:
3e divisie A:
ASWH-ODIN
1e klasse C:
VVGZ-GRC
Almkerk-Heerjansdam
Oranje Wit-SVL
2e klasse F:
EBOH-Papendrecht
Drechtstreek-Heukelum
Nivo Sparta-Pelikaan

3e klasse B:
DHV-Wieldrecht
DFC -WHS
Klundert-Dubbeldam

3e klasse C:
Streefkerk-IFC
Groote Lindt -Schelluinen

4e klasse G:
GSCODS-ZBVH
ZBC’97 -Simonshaven

Zondag 16 december
Hoofdklasse B:
IFC-Unitas
3e klasse Q4
Sv Charlois-RCD
4e klasse B:
Wernhout-SC Emma
GSCODS -DSE
5e klasse B:
FC Dordrecht am.DVVC
SVC- SSW

EINDE.