DORDRECHT-In de zaterdag 1e klasse C kreeg VVGZ weer wat lucht na de 3-2 winst op GJS. Hierdoor hebben de Vogels weer zicht op de grote groep met middenmoters. Uit bij LRC hoopt VVGZ de winnende lijn voort te kunnen zetten en weer drie waardevolle punten binnen te slepen.
In 2F is de Drechtstedenlijke derby tussen Papendrecht en Pelikaan een aantrekkelijk affiche. Op sportcomplex Slobbengors gaan de Papendrechtse nummer vier en de Zwijndrechts runner up strijden om de volle winst. Pelikaan begint met slecht een winstpuntje voorsprong aan het duel.
Het prima presterende DFC zou zomaar de tweede periodetitel gaan pakken in 3B. Dat kan gebeuren in eigen stad en wel aan de Schenkeldijk waar Dubbeldam wacht. Bij winst is die periodetitel en prooi voor de manschappen van trainer Danny Slegers.
Bij de zondagclubs kan RCD bij winst op Charlois in 3Q4 rekenen op een plek in de promotiecompetitie. Stadsgenoot Dubbeldam weet zich reeds geplaatst voor deze competitie en komt dit wekeinde niet uit in competitieverband.
In 4B zit SC Emma nog altijd op de hoogste trede van het klassement.In Gesta kennen de Dordtenaren de nummer negen van de rangschikking.
FC Dordrecht Amateurs begint in 5B als koploper aan de uitconfrontatie met Advendo; een opponent die tien posities slager staat. Runner up SSW kent aan de eigen Zeehavenlaan DVVC als tegenstander.
Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 16 februari
Derde Divisie A:
ASWH-Hoek
1e klasse C:
GJS-Oranje Wit
GRC-Heerjansdam
LRC-VVGZ
2e klasse F:
NOAD’32-EBOH
Papendrecht-Pelikaan
Roda Boys-Drechtstreek
3e klasse B
Dubbeldam-DFC
Wieldrecht-ZSC’62
3e klasse C:
Groote Lindt-Unitas
Arkel-IFC
4e klasse G:
Zinkwegse Boys-ZBC’97
GSCODS-Hekelingen
Zondag 17 februari:
Hoofdklasse B:
Groene Ster-IFC
3e klasse Q4:
Charlois-RCD

4e klasse B
DIOZ-GSCODS
SC Emma-Gesta

5e klasse B:
Advendo-FC Dordrecht Amateurs
SSW-DVVC