DORDRECHT-Terwijl ASWH en IFC reeds enige weken in de competitie actief zijn starten de overige amateurclubs komend weekend met het nieuwe seizoen. Direct staan er al een aantal stads en regioduels op de rol. Zo opent zaterdag promovendus Papendrecht het seizoen in 1C met de thuisontmoeting tegen het Dordtse Oranje Wit. Wieldrecht gepromoveerd derde klasse kampioen ontvangt in 2F streekgenoot en degradant VVGZ. In 3C is DFC in een uitduel gekoppeld aan Zwarte Pijl,terwijl Dubbeldam aan de Schenkeldijk gastheer is van het Zwijndrechts Groote Lindt. In 4E mag GSCODS thuis aftrappen tegen Berkdijk,
Bij het zondagvoetbal is de derde klasse B de blikvanger met daarin de Dordtse clubs SC Emma, Dubbeldam en RCD.Het trio begint het kersverse seizoen met een uitwedstrijd tegen respectievelijk Groen Wit,Gilze en TSC Gudok.
In de vierde klasse A valt direct de Dordtse derby tussen GSCODS en het gepromoveerde FC Dordrecht Amateurs in het oog. SSW tenslotte in 5B neemt het in eigen huis op tegen The White Boys.
Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 21september
Tweede Divisie:
ASWH-IJsselmeervogels
1e klasse C:
Papendrecht-Oranje Wit
GRC-Heerjansdam
2e klasse F:
Altena-Drechtstreek
Wieldrecht-VVGZ
Sleeuwijk-EBOH
Pelikaan-GJS
3e klasse C:
Zwarte Pijl-DFC
Dubbeldam-Groote Lindt
4e klasse E:
GSCODS-Berkdijk
SSC’55-ZBC’97
Olympia’ 60-IFC
Zondag 22 september:
Hoofdjkasse B:
Longa-IFC
3e klasse B:
Groen Wit-SC Emma
Gilze-Dubbeldam
TSV Gudok-RCD
4e klasse A:
GSCODS-FC Dordrecht Am.
5e klasse B:
SSW-The White Boys