DORDRECHT-De lokale clubs in de zaterdag eerste klasse C kennen allen een thuisduel. Oranje Wit ontvangt GRC, Heerjansdam mag SVL verwelkomen en VVGZ ziet Montfoort de reis naar Zwijndrecht nemen. VVGZ wil de punten in eigen huis houden in de jacht naar veiligstelling als eerste klasser.
In 2F heet koploper Nivo Sparta nog meer twee punten voorsprong op Papendrecht. EBOH volgt op zes punten. Papendrecht speelt het uitduel bij Zwaluwe, terwijl EBOH gastheer is van Altena.
DFC, de zo fiere ranglijstaanvoerder in 3B gaat voor niets minder dan de volle winst tegen ZSC’82.Dubbeldam zich DHV als opponent wetend flirt nog met de nacompetitie. Wieldrecht, uit bij De Fendert is de nummer drie op de ranglijst.
Bij de zondagvoetballers is in de promotiecompetitie het geluk nog niet echt aanwezig bij derde klasser Dubbeldam.De Schenkeldijkers moeten daarom de eerstvolgende wedstrijd de punten mee naar Dordrecht nemen. In dit geval is dan een uitzege bij DHV de opdracht.In de degradatiecompetitie neemt derde klasser RCD het op tegen MMO.
SC Emma, ranglijstaanvoerder in 4B gaat op bezoek bij Sprundel de huidige nummer drie van het klassement. GSCODS kent een thuisoptreden met BSC.
In 5B heeft de amateurtak van FC Dordrecht nog iets goed te maken na de nederlaag een week geleden tegen PCP.Runner up DBBCV staat op slechts twee punbten achterstand. Voor de equipe van coach Michael Witman is derhalce een driepunter op eigen veld tegen Molenschot het enige dat telt.SSW kruist de degens met Neerlandia’31.
Het programma zier er als volgt uit:
Zaterdag 23 maart:
Derde Divisie A:
DOVO-ASWH
1e klasse C:
Oranje Wit-GRC
Heerjansdam-SVL
VVGZ -Montfoort
2e klasse F:
Zwaluwe-Papendrecht
Pelikaan-Wilhelmina’26
Drechtstreek-Brederodes
EBOH-Altena
3e klasse B
DHV-Dubbeldam
DFC-ZSC’82
De Fendert-Wieldrecht
3e klasse C
SVW-Groote Lindt
IFC-VVAC
4e klasse G:
ZBC’97-ZBVH
GSCODS-SCO’63

Zondag 24 maart:
Hoofdklasse B:
Halsteren-IFC
3e klasse Hoog B:
Wilhelmus-Dubbeldam
3e klasse Laag D:
MMO-RCD
4e klasse B
GSCODS-BSC
Sprundel-SC Emma
5e klasse B:
FC Dordrecht Amateurs -Molenschot
Neerlandia’31-SSW