DORDRECHT – Het komende weekend had de KNVB gereserveerd als inhaalweekend. Voor veel regioclubs betekent dit dat zij dan ook aan de bak moeten. Bij de zaterdagvoetballers gaat Oranje Wit in 1C op bezoek bij GRC’14. VVGZ ontvangt in eigen huis de Zeeuwse hekkensluiter MZC’11.

In 2D ging koploper Heerjansdam in het voorbije weekend onderuit tegen Papendrecht. De Dammers zijn in de uitontmoeting bij Spirit gebrand op revanche voor de jongste verliesbeurt.

In de spannende 3C maakt ranglijstaanvoerder Wieldrecht zich op voor de strijd tegen nummer vier IFC. De Dordtenaren hebben slechts drie punten voorsprong op de Ambachtse achtervolger. Bovendien weet Wieldrecht de hete adem van De Alblas en Drechtstreek in de nek.

In het zondagvoetbal gaat Dubbeldam in de tweede klasse E op verplaatsing bij DESK. In 3D speelt RCD de uitwedstrijd bij Meeuwenplaat.

In de vijfde klasse B ziet OMC NVS op bezoek komen. De Dordtenaren verloren recentelijk  hun koppositie door de 5-0 nederlaag bij SAB. Voor SSW staat in Heijningen de uitontmoeting met Oranje Blauw 14 op de rol.

 

Programma zaterdag 4 maart

 

Derde Divisie A:

ASWH-FC Lisse

1C:

GRC’14-Oranje Wit

VVGZ-MZC’11

2D:

Spirit-Heerjansdam

NSVV-Papendrecht

Pelikaan -Piershil

3C:

Wieldrecht-IFC

EBOH-ZBC’97

De Zwerver-Groote Lindt

4E:

Groot Ammers-GSCODS

ONI-Dubbeldam

Peursum-DFC

 

Programma  zondag 5 maart

2E:

DESK-Dubbeldam

3D:

Meeuwenplaat-RCD

5B:

OMC-NVS

Oranje Blauw 14-SSW