Sport

reageer als eerstvr 5 okt 2018

Voetbalprogramma 6 en 7 oktober

DORDRECHT- Als de hoogst geplaatste regioclub in 1C staat voor Oranje Wit komende zaterdag het uitduel bij Sportlust’46 op de rol. Heerjansdam speelt in en tegen Sliedrecht. VVGZ sluit de rij met een uitontmoeting met Almkerk.
In 2F maakt koploper Pelikaan de reis naar de Bommelerwaard voor het treffen met Roda Boys.Ook nummer vijf EBOH gaat op verplaatsing en moet strijden met Nivo Sparta.In 3B weet de nummer vijf van de rangschikking, DFC zich dit weekend gekoppeld aan De Fendert. In 4B is klassementsaanvoerder ZBC’97 gastheer van Hekelingen. Nummer vier GSCODS neemt het aan de Groene Zoom op tegen het twee posities lager geklasseerde WCR.
Bij de zondagvoetballers is de Dordtse topper in de derde klasse Q4 tussen RCD en Dubbeldam de onbetwiste blikvanger. Het wordt de strijd tussen de nummers een en twee. Op basis van een beter doelsaldo zien we Dubbeldam als bovenste naam afgebeeld in de tabel. In 4B kende SC Emma een uitstekende start van het nieuwe seizoen. De Dordtenaren hebben zich hierdoor genesteld op de bovenste plaats van de afdeling. Zondagmiddag krijgt de koploper bezoek van RSV. Voor GSCODS staat er een uitwedstrijd op de kaart en wel bij Gesta.In 5B neemt FC Dordrecbt Aamateurs het op tegen SVC. SSW reist af naar Breda voor de uitbeurt bij PCP.

Het programma ziet er als volgt uit:
Zaterdag 6 oktober:
3e divisie A:
ASWH-Eemdijk
1e klasse C:
Sportlust’46-Oranje Wit
Sliedrecht-Heerjansdam
Almkerk-VVGZ
2e klasse F:
Roda Boys-Pelikaan
Brederodes-Papendrecht
Drechtstreek-Zwaluwe
Nivo Sparta-EBOH
3e klasse B:
DFC-De Fendert
Dubbeldam-ZSC’62
Prinsenland-Wieldrecht
3e klasse C:
Groote Lindt-Alblasserdam
De Zwerver-IFC
4e klasse G:
GSCODS-WCR
ZBC’97-Hekelingen

Zondag 7 oktober
Hoofdklasse B:
Alphense Boys-IFC
3e klasse Q4
RCD-Dubbeldam
4e klasse B:
SC Emma-RSV
Gesta-GSCODS
5e klasse B:
PCP-SSW
FC Dordrecht am.-SVC

Geef een reactie