Sport

reageer als eerstza 9 mrt 2019

Voetbalprogramma 9 en 10 maart

DORDRECHT-In de zaterdag eerste klasse C vervolgen de regioclub allen de competitie met een thuisduel. Zo is Oranje Wit gastheer van WNC, mag Heerjansdam zich opmaken voor de strijd met Geinoord en moet VVGZ waardevolle punten zien te pakken tegen Nieuw Lekkerland.
In 2F wil runner up Papendrecht in het spoor blijven van koploper Nivo Sparta en Altena moet hier het slachtoffer van gaan worden. Ook nummer drie Pelikaan gaat strijden voor de winst met Heukelum als opponent. EBOH verwelkomt Tricht.
Spannend blijft het in 3B waar klassementsleider Prinsenland zich DFC en Wieldrecht op de hielen weet.Runner up DFC is tot een punt genaderd en kan zich geen misstap veroorloven tegen Klundert. Nummer drie Wieldrecht treft het laag geklasseerde Kogelvangers.In 4G blijft GSCODS flirten met de vierde positie op de ranglijst die mogelijk toegang gaat geven tot de nacompetitie. Daarom moet wel het pittige BZC verslagen zien te worden.
Bij de zondagclubs staat voor Dubbeldam in de derde klasse Hoog B de uitmatch bij Remo op se rol. RCD gaat in de derde klasse Laag D op verplaatsing bij Warmunda.In 4B speelt het als tweede geplaatste SC Emma het uitduel bij HSC’28. GSCODS kent thuis verplichtengen en krijgt RSV op bezoek.
In 5B is de krachtmeting tussen koploper FC Dordrecht Amateurs en nummer drie DEVO het aansprekende affiche.Met twee wedstrijdpunten meer zullen de Dordtenaren aan dit duel gaan beginnen. SSW ontmoet aan de Zeehavenlaan het Brabantse Welberg.

Zaterdag 9 maart
Derde Divisie A:
ASWH-Quick Boys
1e klasse C:
Oranje Wit-WNC
Heerjansdam-Geinoord
VVGZ-Nieuw Lekkerland
2e klasse F:
EBOH-Tricht
Papendrecht-Altena
Pelikaan-Heukelum
Nivo Sparta-Drechtstreek
3e klasse B
WHS-Dubbeldam
DFC-Klundert
Kogelvangers-Wieldrecht
3e klasse C
VVAC-Groote Lindt
IFC-Ameide
4e klasse G:
ZBC’97-NBSVV
BZC-GSCODS

Zondag 10 maart:
3e klasse Hoog B:
Remo-Dubbeldam
3e klasse Laag D:
Wamunda-RCD

4e klasse B
GSCODS-RSV
HSC’28-SC Emma

5e klasse B:
FC Dordrecht Amateurs-DEVO
SSW-Welberg

Geef een reactie