Sport

reageer als eerstza 21 apr 2018

Volle buit voor EBOH en DFC

DORDRECHT-EBOH, klassementsleider in 3C keerde zaterdag met een 1-2 winst in de knip vanuit Schelluinen terug naar de Merwestad. Leroy Verkerk (penalty) en Regga Regales met een fraaie boogbal hadden de Schenkeldijkers aan de leiding geholpen. Een strafschop bracht Schelluinen terug in de strijd met de 1-2. Gelukkig wist de formatie van trainer Ries Fok nu wel de minimale voorsprong te behouden en zo de driepunter veilig te stellen. EBOH blijft de trotse koploper in deze klasse.
Het in de kelder acterende DFC boekte een belangrijke uitzege bij ZBC’97. Trainer Danny Slegers zag in Zwijndrecht na een trefferloze eerste bedrijf Bright Omorogbe het doelpuntenbal openen.Even werd het slikken voor DFC na de 1-1 maar toch bleven de Dordtenaren strijden voor doelpunt nummer twee. De Dordtse inzet werd beloond met de allesbeslissende 1-2 van Rubio Rijsdijk.DFC blijft uitzicht houden op concurrenten Ameide en IFC
Groote Lindt stelde teleur en verloor het uitduel bij Asperen met 3-1.
In 4C maakten de beide Dordtse vertegenwoordigers, Dubbeldam en GSCODS geen fouten.Dubbeldam was aan de Schenkeldijk met 1-0 te terk voor RFC. GSCODS boekte een ruime 0-4 winst op TSV Merlijn.

Geef een reactie