Sport

reageer als eerstma 22 apr 2019

Vrolijk Pasen voor FC Dordrecht na 3-2 thuiszege op Alnere City FC

DORDRECHT. FC Dordrecht kende een Vrolijk Pasen na de zege maandagmiddag op Almere City FC. Aan de warme Krommedijk waren de manschappen van trainer Claudio Braga met 3-2 te sterk voor de nummer zes van de Keuken Kampioen Divisie.
FC Dordrecht opende het duel furieus en zag de inzet in de achttiende minuut reeds bekroond worden door de openingsgoal van Jari Schuurman.Vervolgens kreeg de Dordtse thuisclub via Zwarts Summerville, Zamouri en Schuurman een tweetal dotten van kansen maar die werden niet vertaald in treffers.
Kort na het startsignaal van deel twee rondde Zamouri zijn actie heerlijk maar vooral doeltreffend af met de 2-1.De Dordrtse feestvreugde kon niet op na de 3-0 op conto van Joel Zwarts.Hierna diende FC Dordrecht na 2x geel en dus rood voor Thomas Kok met tien man verder te spelen. Het lukte de tegenstander die nog meedoet in de strijd om de vierde periodetitel om terug in de wedstrijd te komen door Minrani.In de blessurtijd werd het nog spannend aan de Krommedijk want notabene oud FC Dordrecht speler Youri Loen zorgde nog voor de 3-2. In de afsluitende minuten hield FC Dordrecht het hoofd koel en boekte een knappe 3-2 thuiszege. In de stand op de ranglijst is er niets gewijzigd en blijft de Krommedijkploeg de nummer zeventien. fC Twente veroverde vandaag de titel door het 0-0 gelijke spel tegen Jong AZ en promoveert naar de eredivisie.

Geef een reactie