DORDRECHT- VVGZ zorgde zaterdagmiddag in de eerste klasse C voor een grote stunt door koploper Nieuw-Lekkerland met 1-2 te verslaan. Na een eerste bedrijf zonder treffers kwam de formatie uit de Buizenstad kort na rust op een 0-1 voorsprong door een benutte strafschop van Tucci.Vervolgens kreeg ook Nieuw-lekkerland een penalty, maar doelman Jeroen Kloosterman keerde de inzet. Een schitterende goal van Moises Navarro zorgde vijf minuten voor tijd voor de 0-2. Twee minuten later werd het nog spannend in het Lekdorp na een rode kaart voor VVGZ sluispost Kloosterman en een raak ingeschoten elfmetertrap voor de thuisclub.In de resterende minuten bleef VVGZ op de been en boekte een knappe 1-2 eindzege. Oranje Wit sloot het uitduel bij WNC met een 0-2 zege af. Voor de Dordtenaren waren Mike Langerak en Anthony Fortes Furtado de makers van de doelpunten.Heerjansdam kende weining mededogen met hekkensluiter Geinoord en won met 0-5. Ronald Ouwens nam in dit duel twee goals voor zijn konto.